Chutney de pere de afine

Chutney de pere de afine
Cranberry Pear Chutney este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană, cu 8 porții. O porție conține 62 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Pentru 33 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca condiment. Această rețetă de la Taste of Home necesită concentrat de suc de mere, merișoare, pere și stafide. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 35% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe cu pere și afine din grâu integral , prăjitură germană de lămâie cu afine Zitronenkuchen și rețetă de chutney de roșii .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți merișoarele și concentrați până la fierbere. Gatiti si amestecati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De SudNuci De Sud
Echipamente pe care le vei folosi
împachetate Individual Sfoară-bețișoare De Brânzăîmpachetate Individual Sfoară-bețișoare De Brânză
2
Adăugați pere și stafidele; gătiți și amestecați până când fructele de pădure apar și perele sunt fragede, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Se toarnă într-un bol de servire; se răcește peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prăjitură înghețată, Dezghețată, Tăiată în Felii Groase De 1/4 Până La 1/2 InchPrăjitură înghețată, Dezghețată, Tăiată în Felii Groase De 1/4 Până La 1/2 Inch
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista