Chutney De Nucă De Cocos (Chutney TH)

Chutney De Nucă De Cocos (Chutney TH)
Chutney de nucă de cocos (chutney-ul TH fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 15 calorii. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, nucă de cocos, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați chutney de nucă de cocos roșu, chutney de nucă de cocos în stil kerala pentru idli, dosa, Cum se face Chutney de nucă de cocos / Thengai chutney cu pottukadalai, și chutney de nucă de cocos în stil hotelier – chutney de nucă de cocos rapidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face nucă de cocos proaspătă mărunțită, clătiți bine nuca de cocos pentru a îndepărta orice praf sau murdărie din coajă; se usucă. Străpungeți ochii cu gheață sau frigarui robust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
2
Scurgeți lichidul în recipient. (Lichidul este delicios de băut și poate fi păstrat la frigider într-un recipient acoperit până la 24 de ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BeaBea
3
Atingeți ferm nuca de cocos peste tot cu ciocan sau ciocan greu de carne. De obicei se desparte deschis pe lungime. Lama de lucru a cuțitului bont sau rotund între carnea albă și coaja tare. Împingeți cuțitul în coajă departe de dvs. și, cu o răsucire a încheieturii mâinii, carnea ar trebui să iasă. Cojiți pielea subțire, maro închis, din carnea albă de nucă de cocos, folosind un cuțit sau un cojitor de legume. Tăiați carnea de nucă de cocos într-un procesor de bucătărie sau pe găuri mari de răzătoare cu patru fețe. O nucă de cocos medie produce 2 până la 3 căni de nucă de cocos mărunțită; folosiți 1 cană pentru această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Nucă De CocosNucă De Cocos
LegumeLegume
CarneCarne
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
RăzătoareRăzătoare
CuțitCuțit
4
Pentru a face chutney, în blender, puneți 1 cană de nucă de cocos, apă, coriandru, pulpă de tamarind, sare și ardei iute. Acoperiți și amestecați la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Nucă De CocosNucă De Cocos
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se transferă într-un castron mic; pus deoparte. (Chutney se va îngroșa așa cum este; dacă devine prea gros, amestecați apă suplimentară până când atinge consistența dorită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
În tigaie de 6 inci, încălziți uleiul și semințele de muștar la foc mediu-mare. Odată ce semințele încep să apară, acoperiți tigaia și așteptați până când popping se oprește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați linte; se amestecă aproximativ 30 de secunde sau până când lintea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
8
Se toarnă amestecul de ulei fierbinte peste chutney; se amestecă bine. Acoperiți bine; a se păstra la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista