Chutney De Mure-Rubarbă

Chutney De Mure-Rubarbă
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Chutney de mure-rubarbă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 133 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ghimbir măcinat, rubarbă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Chutney De Rubarbă, Chutney de mure fără gătit, și Sos De Chutney De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, neacoperit, timp de 1 oră sau până se îngroașă, amestecând frecvent. Se răcește și se toarnă în recipiente etanșe.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Notă: refrigerați Chutney de mure-rubarbă în recipiente etanșe până la două luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista