Chutney De Mere-Ghimbir
Chutney de mere-ghimbir necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 988 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.9 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, oțet de cidru, ghimbir cristalizat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca condiment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Chutney de mere verzi și ghimbir, Chutney De Afine, Mere Și Ghimbir, și Latkes cu Chutney de ghimbir de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmați pașii de la 1 la 4 din instrucțiunile de conservare, folosind șapte borcane de dimensiuni de halbă.
Cojiți, miez și tocați merele; ar trebui să aveți 2 1/2 litri. Stem, semințe, și ardei cotlet; ar trebui să aveți 1 litru.
Tăiați și aruncați coaja și membrana exterioară din lămâi. Tăiați fin lămâile, aruncând semințele; ar trebui să aveți 1/2 cană, inclusiv sucuri.
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați mere, ardei grași, lămâi, oțet, zahăr, stafide, ghimbir, usturoi, sare și cayenne. Măsurați volumul. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu și amestecați des până când amestecul este gros și redus cu 1/4, 35 minute până la 1 oră.
Urmați pașii de la 5 la 11 din instrucțiunile de conservare, lăsând 1/2 inch de spațiu în fiecare borcan și borcane de procesare timp de 10 minute (a se vedea notele).