Chutney De Mentă
Chutney de mentă este un fără gluten, primar și întreg 30 condiment. Această rețetă servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 38 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cuișoare de usturoi, frunze de mentă ferm, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Încercați chutney de mentă | cum se face chutney de mentă / pudina chutney, Menta Chutney-Pudina chutney pentru pakora, și Chutney de coriandru de mentă, cum se face Chutney de coriandru de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, rotiți ardeii iute, ceapa și usturoiul într-o pastă netedă, adăugând 2 până la 3 linguri de apă, după cum este necesar, pentru a ușura amestecarea.
Adăugați mentă, coriandru, suc de lămâie, chimen și 1/2 linguriță de sare; se învârte până se omogenizează, adăugând 1 până la 2 linguri de apă, după cum este necesar, pentru a facilita amestecarea.
Răzuiți într-un castron și adăugați mai multă sare după gust.
Chimen prăjit măcinat: într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu, amestecați 2 linguri de semințe de chimen adesea până se prăjesc ușor, 2 până la 4 minute. Rotiți într-un blender până la măcinat fin. Face aproximativ 2 linguri.