Chutney De Gutui De Afine

Chutney De Gutui De Afine
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Chutney de gutui de afine ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 90 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 40 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână afine, piper cayenne, băț de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chutney De Gutui, Chutney De Gutui Și Coacăze, și Chutney de gutui și coacăze.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Conservatorul de apă clocotită și sterilizați 9 borcane cu jumătate de halbă fierbându-le timp de zece minute. Spălați capacele și inelele și aduceți la foc mic într-o cratiță separată, mică, cu apă. Opriți focul și lăsați borcanele, capacele și inelele să stea în apă fierbinte până când aveți nevoie de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Apoi, veți construi saramura care va forma baza chutney-ului dvs. Într-o oală mare, cu fund greu, nereactivă, aduceți zahăr brun, zahăr alb, oțet, semințe de muștar, băț de scorțișoară, cuișoare, ienibahar, piper cayenne și sare la foc mic și amestecați pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
UmărUmăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați gutui, ceapă, usturoi, ghimbir și caise și fierbeți până când gutui se simte ușor înmuiat, 2-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați afine, coajă de mandarină și suc de mandarină și aduceți întregul amestec la fierbere, amestecând la fiecare câteva minute. Lăsați amestecul să fiarbă, neacoperit, timp de 8-10 minute, în timp ce merisoarele apar și se despart. Odată ce afinele s-au descompus ușor în amestec (câteva fructe de pădure întregi sunt în regulă), îndepărtați amestecul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
MandarinăMandarină
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
5
Se toarnă în borcane pregătite, lăsând o jumătate de centimetru de spațiu pentru cap. Ștergeți jantele capacelor borcanului cu o bucătărie curată sau un prosop de hârtie și sigilați.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
PolonicPolonic
6
Așezați borcanele sigilate înapoi în fierbătorul de conserve. Când se adaugă toate borcanele, asigurați-vă că nivelul apei curăță capacele borcanului cu cel puțin un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Adăugați mai multă apă dacă este necesar și, la foc mare, aduceți apa înapoi la fierbere. Odată ce apa fierbe, setați un cronometru timp de zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
8
După zece minute, opriți focul și lăsați borcanele să stea în apă timp de cinci minute suplimentare. Apoi, folosind un dispozitiv de ridicare a borcanelor, scoateți borcanele într-un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Odată ce borcanele au ajuns la temperatura camerei, îndepărtați inelele și testați dacă toate capacele s-au sigilat corect. Dacă nu s-au sigilat, păstrați-le în frigider. Etichetați și depozitați borcanele sigilate într-un loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții90
Scor De Sănătate0
Revista