Chutney De Ghimbir-Tamarind (Inji Puli)

Chutney De Ghimbir-Tamarind (Inji Puli)
Chutney de ghimbir-Tamarind (Inji Puli) este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 134 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir, zahăr turbinado, chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Chutney de ghimbir sau chutney Inji / garnitură pentru Idli Dosa, Carne de porc Tamarind cu chutney de ananas-ghimbir, și Tamarind Data Chutney, dulce Tamarind Chutney pentru Chaat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de cocos într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu-mic (uleiul de cocos are un punct de fumat foarte scăzut, așa că aveți grijă să nu-l lăsați să se încălzească prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ghimbir și chile și gătiți, amestecând, până când ghimbirul începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3
Se ia de pe foc.
4
Se dizolvă concentratul de tamarind în 1/2 cană de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Încălziți lingura rămasă ulei de cocos într-o tigaie mică și grea la foc mediu, apoi gătiți semințele de muștar până când încep să apară și/sau să devină gri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Ulei De CocosUlei De Cocos
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați fulgi de ardei roșu și frunze de curry (dacă utilizați), acoperind imediat tigaia și amestecați până când frunzele de curry sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Frunze De CurryFrunze De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați amestecul de condimente în amestecul de ghimbir împreună cu cayenne, asafetida și sare și gătiți la foc mediu, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AsafoetidaAsafoetida
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați lichid de tamarind și jaggery și fierbeți, amestecând, până când amestecul devine oarecum gros și siropos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
JaggeryJaggery
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
* Ingredientele indiene pot fi comandate prin poștă de la Kalustyans.com. * chutney păstrează, răcit, 2 săptămâni. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista