Chutney de ghimbir de afine cu ardei Thailandezi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete asiatice, așa că încercați chutney de ghimbir de afine cu chili Thailandezi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta funcționează bine ca un condiment foarte preț rezonabil. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, zahăr brun, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 24%. Încercați Salată Iceberg cu sos de soia cu ghimbir de morcov cu Cilantro și ardei roșii Thailandezi, Ingredientul Secret (afine): chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, și Chutney De Afine-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți încet șalotul și usturoiul într-o oală grea, cu un capac, la foc foarte mic, până când eliberează puțină umiditate, dar încă nu se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Amestecați oțetul de cidru, zahărul brun, sucul de mere și sucul de portocale împreună în oală cu șalotul și usturoiul; aduceți la foc mic în timp ce agitați pentru a dizolva zahărul.
Adăugați afine, măr, stafide, piper chile, ghimbir, cuișoare, scorțișoară și sare în lichidul fierbinte; se amestecă.
Aduceți lichidul la fierbere, reduceți căldura la minim și fierbeți până când amestecul se îngroașă și afinele sunt moi, 8 până la 10 minute.
Scoateți și aruncați ardeiul chile.
Adăugați sare la preferință.