Chutney De Caise-Lămâie
Chutney de caise-lămâie necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 139 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest condiment. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, semințe de coriandru, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Chutney De Caise, Chutney De Caise, și Chutney De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți lamaie. Cu un cojitor de legume, îndepărtați pielea galbenă din lămâie și tăiați fin. Cu un cuțit, tăiați și aruncați miezul alb. Tăiați grosolan lămâia, aruncând semințele. Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, aduceți la fierbere 1 cană de apă, coajă de lămâie, lămâie tocată (cu suc), caise uscate, zahăr, ghimbir proaspăt tocat, semințe de coriandru, semințe de muștar și fulgi de chili fierbinți. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Descoperiți și fierbeți la foc mediu, amestecând des, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, 10 până la 12 minute.
Adăugați sare și suc de lămâie, după gust. Mișto.
Serviți sau acoperiți și răciți până la 3 zile.