Chutney de afine-Pecan ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 25 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 46 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, caise, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui Fript Cu Usturoi De Rozmarin Cu Chutney De Afine Pecan, Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, și Pui Pecan cu Chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 8 ingrediente la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Îndepărtați cuișoarele cu o lingură cu fante și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați afine; creșteți căldura la mediu și aduceți la fierbere. Se fierbe, amestecând ocazional, 3 până la 5 minute sau doar până când afinele încep să apară. Aruncați bățul de scorțișoară și ghimbirul. Se amestecă caisele și coaja de portocală; se ia de pe foc. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)