Chutney de afine Mara
Chutney-ul de afine al Marei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 47 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de nectar de agave, afine, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 26%. Încercați Chutney De Afine-Chipotle, Filet De Porc Cu Chutney De Afine, și Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în tigaia fierbinte până când se parfumează și ceapa se înmoaie ușor, 5 până la 10 minute. Amestecați afinele în amestecul de ceapă și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, nectarul de agave, ghimbirul, scorțișoara și sarea în amestecul de afine; gătiți și amestecați până când chutney-ul este îngroșat, 10 până la 15 minute. Se dă la frigider până se răcește, cel puțin 30 de minute.