Chutney de afine, ghimbir și portocale
Chutney de afine, ghimbir și portocale ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 72 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 25 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare și piper, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, Chutney De Ghimbir Cu Afine-Portocale, și Chutney de afine, ghimbir și portocale.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile. Strângeți sucul din membrane în castron.
Tăiați secțiunile portocalii în bucăți de 1 inch.
Într-o cratiță mare, combinați afinele și apa cu 1/4 cană de suc de portocale din castron și aduceți la foc mic la foc moderat. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când afinele au apărut, aproximativ 10 minute.
Adăugați oțetul, ambele zaharuri, ghimbirul și bucățile de portocale și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se condimentează cu sare și piper.
Se servește cald sau la temperatura camerei.