Chutney Coapte Brie
Chutney coapte Brie este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 178 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 32. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de baghetă, caju, pudră de curry măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Brie La Cuptor Cu Cran-Chutney De Mere, Brie Albastră (Brie Coaptă Cu Afine), și Chutney-Nuci-Umplute Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Presărați pudra de curry deasupra și pe părțile laterale ale Brie; frecați pudra de curry în coajă pentru a acoperi bine suprafața.
Așezați roata Brie într-o farfurie mare de plăcintă sau un vas rezistent la cuptor.
Întindeți un strat generos de chutney deasupra și presărați uniform cu caju.
Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când cashews sunt ușor aurii și brânza din interiorul cojii este topită.
Serviți cu felii de baghetă.