Churros de citrice și condimente cu sos de Mocha
Rețeta Churros de citrice și condimente cu sos de Mocha ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră. Pentru $ 8.04 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 2642 calorii, 53G de proteine, și 149g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, cardamom măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Tilapia cu cinci condimente cu sos Ponzu de citrice, Churros De Queso (Churros brânză), și Churros cu sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți laptele doar la fiert cu fasolea espresso.
Se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 15 minute. Strecurați laptele într-o cană de măsurare; ar trebui să aveți aproximativ 5 uncii.
Ștergeți cratița, întoarceți laptele la ea și aduceți doar la foc mic. De pe foc, amestecați ciocolata tocată până se topește.
Bateti sosul pana se omogenizeaza si transferati intr-un bol. Păstrați cald.
Într-o cratiță medie, combinați 1 linguriță de zahăr cu untul, sarea și 1 cană de apă și dați la fiert. De pe foc, adăugați făina dintr-o dată și amestecați până se încorporează. Răzuiește amestecul într-un bol. Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți ouăle pe rând până se omogenizează.
Adăugați zesturile de vanilie și citrice. Răzuiți aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea de 1/2 inci.
Într-un castron mediu, combinați restul de 1 cană de zahăr cu scorțișoara și cardamomul. Într-o cratiță mare, încălziți 2 inci de ulei vegetal la 35
Lucrând cu atenție și rapid, introduceți aproximativ opt lungimi de aluat de 3 inci în uleiul fierbinte; folosiți un cuțit pentru a tăia între bucăți. Se prăjesc la foc moderat, întorcându-se o dată, până devin aurii și fierte, 5 până la 6 minute. Folosind o lingură cu fante, ridicați churros și lăsați să se scurgă timp de 10 secunde, apoi transferați-le în zahărul condimentat și aruncați pentru a acoperi.
Transferați churrosul pe un platou și păstrați-l la cald. Repetați cu restul de aluat și zahărul condimentat.
Serviți churros cu sosul mocha.