Chunky Tort De Mere-Scorțișoară

Chunky Tort De Mere-Scorțișoară
Chunky Apple-scorțișoară tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 15 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 222 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți scorțișoară măcinată, zahăr brun, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Granola de scorțișoară de mere Chewy și Chunky, Brioșe Vegane Cu Scorțișoară De Mere, și Tort De Mere Indesata.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 425 sec. Într-un castron mare, aruncați merele cu zahăr brun și 2 lingurițe de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mare, bateți 1 cană de zahăr, ulei, ouă, suc de portocale și vanilie până se amestecă bine. Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt și sarea; bateți treptat în amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Transferați jumătate din aluat într-un 13x9-in uns. tava de copt. Sus cu mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Întindeți aluatul rămas peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Amestecați zahărul rămas și scorțișoara; presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Reduceți setarea cuptorului la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Coaceți 35-45 de minute sau până se rumenesc și merele sunt fragede. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista