Chunky Tofu Guacamole
Reteta Chunky tofu Guacamole ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 12. Acest hor d ' oeuvre are 57 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână salsa verde, căței de usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Chunky Guacamole, Chunky Guacamole, și Eva E indesata Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați avocado în jumătate. Scoateți pulpa din 1 jumătate de avocado; puneți jumătatea rămasă deoparte.
Așezați tofu, pulpă de avocado, salsa verde și următoarele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Transferați într-un castron mediu.
Adăugați avocado tăiat cubulețe, roșii și ceapă în amestecul de tofu, amestecând bine.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.