Chunky Salsa

Chunky Salsa
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mexicană. Încercați să faceți Salsan gros acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 17 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 56. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ardei, pastă de roșii, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chunky Tomatillo Salsa, Salsa Cu Pepene Verde, și Salsa De Anghinare Groasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un cuptor olandez două treimi cu apă; aduceți la fierbere. Înscrieți un " X " pe fundul fiecărei roșii. Folosind o lingură cu fante, așezați roșiile, pe rând, în apă clocotită timp de 30-60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Îndepărtați roșiile și scufundați imediat în apă cu gheață. Aruncați coaja; tăiați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3
Într-o oală, combinați ingredientele rămase. Se amestecă roșiile. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Puneți cu grijă amestecul fierbinte în borcane fierbinți de 1 halbă, lăsând 1/2-in. headspace.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 15 minute într-o conservă cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Guillette-Brest, brut Millesime cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Guillette-Brest, Brut Millesime
Guillette-Brest, Brut Millesime
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții56
Scor De Sănătate10
Revista