Chunky Paleo Guacamole
Reteta Chunky Paleo Guacamole ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul valorii de 30 minute. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 3892 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Dacă aveți suc de tei, roșii romi, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Chunky Guacamole, Chunky Guacamole, și Chunky Guacamole.
Instrucțiuni
Puneți avocado într-un castron. Strângeți sucul de lămâie deasupra și zdrobiți aproximativ cu o furculiță până se piurează bine.
Adăugați piper jalapeno, usturoi, ceapă, roșii, cilantro, sare și piper; combinați ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.