Chunky Guacamole (Gust De Avocado)

Chunky Guacamole (Gust De Avocado)
Rețeta Guacamole gros (gust de Avocado) este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 3 porții cu 223 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Mergeți la magazin și ridicați avocado, sare, jalapeno și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Chunky Guacamole, Chunky Guacamole, și Chunky Guacamole.

Instrucțiuni

1
Preliminariile: într-un castron de dimensiuni medii, amestecați ceapa tocată mărunt și ardeii iute cu roșiile opționale, usturoiul și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Avocado: aproape de timpul pe care urmează să îl serviți, înjumătățiți avocado pe lungime tăind de la tulpină până la capetele florilor, în jurul gropilor. Răsuciți jumătățile de avocado în direcții opuse pentru a slăbi carnea din gropi, apoi scoateți gropile și rezervați. Răsturnați pulpa de avocado din piei și adăugați-o în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Finalizarea guacamolului: folosind mâna sau o lingură, zdrobiți aproximativ avocado în timp ce amestecați celelalte ingrediente, făcând o masă grosieră și groasă. Aromați cu sare, apoi suficient suc de lămâie pentru a adăuga puțin zing, dacă doriți. Întoarceți gropile în guacamol și acoperiți cu o foaie de folie de plastic presată direct pe suprafața amestecului. Lăsați deoparte câteva minute pentru a lăsa aromele să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GuacamolGuacamol
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Garnitură și prezentare: guacamolul este foarte atractiv într-un castron de ceramică sau mortar Mexican, presărat cu ceapă tocată, coriandru, felii de ridiche și brânză proaspătă mărunțită; trandafirii de ridiche chiar îl îmbracă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
GuacamolGuacamol
BrânzăBrânză
RidicheRidiche
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
BolBol
5
articol var
6
Type_27_data = {};
7
articol
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista