Chuck-Eye afumat la cuptor cu cremă de hrean
Chuck-Eye afumat la cuptor cu cremă de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 656 calorii, 46G de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați hrean, sare kosher, așchii de lemn și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste prime afumate cu cremă de hrean, Păstrăv Afumat Cu Cremă De Hrean, și Somon afumat cu cremă de hrean.
Instrucțiuni
Se amestecă coriandru, 3 linguri. ulei, 2 lingurițe. paprika, sarea și piperul într-un castron. Frecați friptura peste tot cu amestec și răciți, neacoperit, cel puțin 24 de ore și până la 4 zile.
Preîncălziți cuptorul la 25
Se încălzește 1 lingură. ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Friptură brună pe toate părțile. Frecați ceapa cu puțin ulei și boia; pune deoparte.
Scurgeți așchii de lemn și transferați într-o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi cu friptura.
Întindeți așchii uniform în tigaie și așezați un suport metalic peste așchii. Puneți friptura pe raft, lingurați ceapa în jurul ei și acoperiți cu folie rezistentă, etanșând bine.
Prăjiți carnea până când înregistrează 110 pe un termometru citit instant, 1 1/2 până la 2 ore. Creșteți temperatura cuptorului la 475, descoperiți și prăjiți până când carnea înregistrează 130, aproximativ 20 de minute. (Dacă așchii de lemn arată uscat, presărați cu câteva linguri. apă.)
Transferați friptura și ceapa pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească, neacoperit, 20 de minute.
Amestecați smântâna și hreanul împreună într-un bol de servire. Feliați friptura subțire și serviți cu cremă de hrean și ceapă.