Christina ' s Harira

Christina ' s Harira
Hariranul Christinei este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 351 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, țelină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt harira, Harira, și Harira.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea uscată garbanzo într-un castron mare și umpleți cu apă. Într-un castron separat, acoperiți lintea galbenă cu apă; lăsați fasolea și lintea să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
LinteLinte
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
A doua zi, scurgeți apa. Cu degetul mare și arătătorul, ridicați și ciupiți coaja de la fiecare fasole garbanzo; aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Puneți cubul de bouillon de pui într-un castron mic și dizolvați în 1 cană de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De PuiCub De Bouillon De Pui
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de supă la foc mediu și gătiți ceapa în ulei până la translucid, aproximativ 5 minute; amestecați șofranul și ghimbirul până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
șofranșofran
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați carnea de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 15 minute, amestecând carnea și stropind-o cu sare și piper negru în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se amestecă bulionul de pui și fasolea garbanzo pregătită și se aduce amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
7
Se toarnă încă 7 căni de apă și se amestecă țelina, pătrunjelul și cilantro; se fierbe până când țelina este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Se amestecă lintea înmuiată și se fierbe încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
9
Se amestecă roșiile, se acoperă oala și se gătește până când roșiile sunt fragede, încă aproximativ 20 de minute. Se amestecă orzo și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Într-un bol, bateți făina și pasta de roșii împreună; dacă amestecul este prea rigid, adăugați aproximativ 1/2 cană de apă, o lingură la un moment dat sau după dorință. Se amestecă amestecul de pastă de roșii în supă și se aduce la fierbere, amestecând des. Gatiti pana se ingroasa si aromele s-au amestecat, inca 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista