Christina ' s Harira
Hariranul Christinei este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 351 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, țelină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt harira, Harira, și Harira.
Instrucțiuni
Așezați fasolea uscată garbanzo într-un castron mare și umpleți cu apă. Într-un castron separat, acoperiți lintea galbenă cu apă; lăsați fasolea și lintea să se înmoaie peste noapte.
A doua zi, scurgeți apa. Cu degetul mare și arătătorul, ridicați și ciupiți coaja de la fiecare fasole garbanzo; aruncați cojile.
Puneți cubul de bouillon de pui într-un castron mic și dizolvați în 1 cană de apă fierbinte.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de supă la foc mediu și gătiți ceapa în ulei până la translucid, aproximativ 5 minute; amestecați șofranul și ghimbirul până se combină.
Adăugați carnea de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 15 minute, amestecând carnea și stropind-o cu sare și piper negru în timp ce gătește.
Se amestecă bulionul de pui și fasolea garbanzo pregătită și se aduce amestecul la fierbere.
Se toarnă încă 7 căni de apă și se amestecă țelina, pătrunjelul și cilantro; se fierbe până când țelina este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă lintea înmuiată și se fierbe încă 20 de minute.
Se amestecă roșiile, se acoperă oala și se gătește până când roșiile sunt fragede, încă aproximativ 20 de minute. Se amestecă orzo și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Într-un bol, bateți făina și pasta de roșii împreună; dacă amestecul este prea rigid, adăugați aproximativ 1/2 cană de apă, o lingură la un moment dat sau după dorință. Se amestecă amestecul de pastă de roșii în supă și se aduce la fierbere, amestecând des. Gatiti pana se ingroasa si aromele s-au amestecat, inca 15 minute.