Chris ' Tex-Mex Mac și brânză
Mac-ul Tex-Mex și brânza lui Chris ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 740 calorii, 30g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână paste fusilli, unt, porumb Spice și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broiler cu grătar de cuptor la 5 1/2 inci de căldură. Fierbeți ardeii și porumbul în același timp pe o tigaie căptușită cu folie de aluminiu. Ardei iute 10 minute sau până la vezicule, întorcându-se după 5 minute. Se fierbe porumbul 20 de minute sau până se carbonizează, întorcându-se la fiecare 5 minute.
Puneți ardeii într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Curățați ardeii; scoateți și aruncați semințele. Se toacă ardeii.
Tăiați boabele de porumb din știuleți. Reduceți temperatura cuptorului la 40
Gatiti pastele in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 8-10 minute sau pana cand sunt al dente.
Gătiți chorizo într-o tigaie medie la foc mediu, amestecând des, 2 până la 3 minute sau până când este crocant; îndepărtați chorizo și scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile.
Topiți 3 Linguri. unt într-o cratiță mare și grea la foc mediu; bateți în făină până se omogenizează și gătiți, amestecând constant, 2 minute sau până se rumenesc. Bateți încet laptele și gătiți, șoptind des, 10 până la 12 minute sau până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se adaugă treptat brânză, amestecând până se omogenizează. Se amestecă ardeii tocați, boabele de porumb, chorizo, sare și piper. Amestecați ușor amestecul de brânză și pastele într-un castron mare. Lingură în 6 (8-oz.) ramekins.
Combinați chipsuri de tortilla, panko și 3 linguri. unt topit; se presara peste paste.
Coaceți la 400 timp de 12 până la 15 minute sau până devin aurii și bulbucați.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.