Chowder De Somon Cu Aragaz Lent

Chowder De Somon Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Slow Cooker Salmon Chowder. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de apă, morcovi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul brun, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. 91 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Food.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 87%. Rețete similare includ 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent, fasole neagră și pudră de porumb, Chowder De Porumb Cu Aragaz Lent, și Chowder De Porumb Cu Aragaz Lent.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista