Chowder De Somon Afumat

Chowder De Somon Afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de somon afumat. Această rețetă servește 6. O porție conține 354 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați buruieni de mărar, condimente old bay, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca un desert. De la pregătire la placa, aceasta reteta are nevoie de aproximativ 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, ne-am decis aceasta reteta merită o spoonacular scor de 74%. Acest scor este bun. Retete similare sunt Somon Afumat Chowder, Somon Afumat Chowder, și Somon Afumat Chowder.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon pe meniu? Încercați să asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide pe alb sau roșu, ar trebui să ia în considerare condimente și sosuri. Chardonnay este un prieten minunat pentru unt, crem feluri de mâncare, în timp ce sauvignon blanc poate completa planta sau citrice-centrice feluri de mâncare. O lumină de muncă, low-tanin roșu, cum ar fi pinot noir merge foarte bine cu fript sau la gratar somon. Ai putea încerca Retrospectiv Vinuri Chardonnay. Comentatorii asemănător cu un 4.7 din 5 stele de rating și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticla.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista