Chowder de pui-legume cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 215 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, apă, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 40 de minute. 157 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent, fasole neagră și pudră de porumb, Chowder de pui și porumb cu aragaz lent, și Chowder de pui și porumb cu aragaz lent.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați pui, morcovi, ciuperci, ceapă, apă, praf de usturoi, cimbru și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Ciuperci
Morcov
Pui întreg
Bulion
Ceapă
Cimbru
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-9 ore.
3
Cu aproximativ 35 de minute înainte de servire, degresați grăsimea de la slow cooker. În castron mic, bate supa, lapte și făină cu sârmă măturică până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul de supă și broccoli la amestecul de pui. Capac; gatiti la foc mic cu 30 de minute mai mult sau pana cand broccoli este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză