Chowder de homar și porumb cu cremă de ardei roșu prăjit
Chowder de homar și porumb cu cremă de ardei roșu prăjit ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 16. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 197 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină, cremă de ardei roșu prăjit, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Chowder de porumb prăjit cu homar, Ardei prăjit și pudră de porumb, și Pudră De Porumb Cu Cremă De Ardei Roșu.
Instrucțiuni
1
Înveliți suportul pentru alimente cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni cu foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați porumbul pe raft și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Se răcește; tăiați sâmburii și lăsați-i deoparte, rezervând știuleții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
3
Aduceți 6 litri de apă și 1 lingură de sare la fiert într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Puneți homarii, cu capul înainte, în apă clocotită; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute pentru prima lire și 3 minute pentru fiecare kilogram suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Apă
5
Îndepărtați homarii cu clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
6
Scoateți carnea din gheare și cozi; puneți carnea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
7
Puneți știuleții de porumb și 10 căni de apă într-un vas mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră. Aruncați știuleții de porumb; se toarnă lichid printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un recipient mare, aruncând solidele. Puneți lichidul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Grăsime De Porc înapoi
8
Gatiti baconul intr-un vas mare pana cand este crocant; scoateți slănina, rezervând 2 linguri de picături în tigaie. Pune slănina deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
Tigaie
9
Ceapa Saut în picături fierbinți 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
10
Adăugați lichid rezervat și cartofi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă porumbul, carnea de homar, laptele și următoarele 3 ingrediente; gatiti la foc mediu 10 minute sau pana cand amestecul aproape fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Homar
Cartofi
Porumb
Lapte
11
Se ia de pe foc; se amestecă busuiocul. Completați fiecare porție cu slănină și cremă de ardei roșu prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Gilbert Picq Chablis. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.