Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chowder de grup. Această rețetă face 12 porții cu 402 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, miere, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de mâncare și vin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Grouper Înnegrit, și Grilled Grouper.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți feliile de baghetă pe o foaie de copt și periați cu 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Kilograme De Mure (aproximativ
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până devin aurii. Frecați crutoanele pe 1 parte cu usturoiul înjumătățit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați usturoiul feliat, ceapa și șofranul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați chimenul, boiaua, scorțișoara și cayenne și gătiți timp de 2 minute. Se amestecă mierea și pasta de roșii și se gătește până se caramelizează ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Adăugați sucul de scoică, vinul și apa; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
9
Transferați 3 căni de cartofi și ceapă într-un blender împreună cu puțin bulion și piure până se omogenizează. Se amestecă piureul în supă și se aduce la fierbere. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Chiar înainte de servire, adăugați peștele și fierbeți până când se fulgi ușor. Puneți praful în boluri și treceți crutoanele și Rouille separat.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.