Chowder de fructe de mare din Chile roșu

Chowder de fructe de mare din Chile roșu
Red chile fructe de mare chowder este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă de la homesicktexan.blogspot.com are 51 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți ienibahar, sare și piper, cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, Supă De Fructe De Mare, și Supă De Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie uscată încălzită la înălțime, prăjiți ardeii iute guajillo pe fiecare parte timp de aproximativ 10 secunde sau până când încep să pufăie. Umpleți tigaia cu suficientă apă pentru a acoperi ardeii iute. Lăsați focul până când apa începe să fiarbă și apoi opriți focul și lăsați ardeii iute să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Odată hidratat, aruncați apa de înmuiere și clătiți ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se pune într-un blender.Între timp, dacă folosiți scoici proaspete, umpleți o oală suficient de mare pentru a ține scoicile cu 2 căni de apă. Când vine să fiarbă, adăugați scoicile, acoperiți oala și lăsați-le să se aburească până se deschid cojile, aproximativ 3-5 minute. Cu o lingură cu fante, scoateți scoicile din oală (aruncați scoicile care nu se deschid), aruncând lichidul de gătit. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți carnea din coji, clătiți bine pentru a îndepărta orice nisip suplimentar și tocați. Dacă utilizați scoici tocate conservate, scurgeți și clătiți bine pentru a îndepărta orice bucăți de coajă și grit.In o oală mare, gătiți slănina la foc mediu până când grăsimea este redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți slănina și scurgeți-o pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Lăsați 1 lingură de grăsime de slănină în oală (rezervați restul pentru o altă utilizare) și adăugați ceapa în oală. Gatiti la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Puneți ceapa gătită și usturoiul în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați în blender conservele de roșii cu sucul lor, chipotle chile, chimen, oregano, ienibahar, ghimbir și cayenne. Amestecați timp de 3 minute până când este extrem de neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Așezați cartofii în oală și presărați ușor cartofii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați bulionul în oală, aduceți la fierbere, acoperiți oala și gătiți cartofii până când sunt fermi, dar fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scoateți capacul, reduceți focul la minim și adăugați în oală piureul de roșii chile roșu din blender, coriandru, suc de scoici și slănină gătită. Gustați și reglați condimentele, adăugând mai multă sare și piper după gust. (Vă rugăm să rețineți că piureul de roșii Red chile ar putea să buleze și să stropească agresiv atunci când este adăugat în oală.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bacon GătitBacon Gătit
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați grupul în oală și gătiți timp de 5 minute neacoperit. Amestecați scoicile tocate, creveții și sucul de lămâie și gătiți încă 5 minute sau până când creveții sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
GrouperGrouper
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se ia de pe foc, se ornează cu coriandru și se servește imediat cu pene de var și biscuiți de stridii.Dacă aveți resturi, reîncălziți praful la foc mic și nu lăsați-l să fiarbă, altfel fructele de mare vor deveni cauciucate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De StridiiBiscuiți De Stridii
Pană De VarPană De Var
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ChowderChowder
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Bar10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime42 linguri butte topitbacon nefiert, tocatbacon nefiert, tocat1conserve Chipotle chileconserve Chipotle chile1pinchVârf de cuțit de cayenneVârf de cuțit de cayenne4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pește, legume sau puibulion de pește, legume sau pui591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcilantro tocat, plus mai mult pentru garniturăcilantro tocat, plus mai mult pentru garnitură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni (aproximativ 2-3 medii), curățați și tăiați în bucățicartofi rumeni (aproximativ 2-3 medii), curățați și tăiați în bucăți794pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșii tăiate cubulețe, de preferință prăjite la focroșii tăiate cubulețe, de preferință prăjite la foc6cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat0Bucăți de caramele Heath Barghimbir măcinatghimbir măcinat454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOgrouper, tăiat în cuburi de 1 inchgrouper, tăiat în cuburi de 1 inch4ardei iute guajillo uscat, semințe și tulpini îndepărtateardei iute guajillo uscat, semințe și tulpini îndepărtate11 lingură de oregano uscatavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure8creveți și cu venePene de var pentru servirePene de var pentru servire48Scoici Littleneck, curățate și clătite sau 2 cutii de 10 uncii de scoici tocateScoici Littleneck, curățate și clătite sau 2 cutii de 10 uncii de scoici tocate1Oreos dublu umplutla 6 chifle de hamburger, împărțite, opționalla 6 chifle de hamburger, împărțite, opțional680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOCartofi roșii, curățați și tăiați în cuburi de 1/4 inchCartofi roșii, curățați și tăiați în cuburi de 1/4 inch8creveți și cu veneSare și piper negru după gustSare și piper negru după gust454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcreveți (număr 51-60), curățați și devinațicreveți (număr 51-60), curățați și devinați8creveți și cu veneBiscuiți de stridii și / sau chipsuri de tortilla pentru servireBiscuiți de stridii și / sau chipsuri de tortilla pentru servire11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă galbenă, tăiată cubulețeceapă galbenă, tăiată cubulețe

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Sangre De Toro Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Sangre De Toro Cava
Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și proaspete de fructe în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista