Red chile fructe de mare chowder este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă de la homesicktexan.blogspot.com are 51 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți ienibahar, sare și piper, cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, Supă De Fructe De Mare, și Supă De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie uscată încălzită la înălțime, prăjiți ardeii iute guajillo pe fiecare parte timp de aproximativ 10 secunde sau până când încep să pufăie. Umpleți tigaia cu suficientă apă pentru a acoperi ardeii iute. Lăsați focul până când apa începe să fiarbă și apoi opriți focul și lăsați ardeii iute să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Odată hidratat, aruncați apa de înmuiere și clătiți ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Guajillo
1 Cană De Usturoi Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se pune într-un blender.Între timp, dacă folosiți scoici proaspete, umpleți o oală suficient de mare pentru a ține scoicile cu 2 căni de apă. Când vine să fiarbă, adăugați scoicile, acoperiți oala și lăsați-le să se aburească până se deschid cojile, aproximativ 3-5 minute. Cu o lingură cu fante, scoateți scoicile din oală (aruncați scoicile care nu se deschid), aruncând lichidul de gătit. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți carnea din coji, clătiți bine pentru a îndepărta orice nisip suplimentar și tocați. Dacă utilizați scoici tocate conservate, scurgeți și clătiți bine pentru a îndepărta orice bucăți de coajă și grit.In o oală mare, gătiți slănina la foc mediu până când grăsimea este redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți slănina și scurgeți-o pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Lăsați 1 lingură de grăsime de slănină în oală (rezervați restul pentru o altă utilizare) și adăugați ceapa în oală. Gatiti la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
5
Puneți ceapa gătită și usturoiul în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați în blender conservele de roșii cu sucul lor, chipotle chile, chimen, oregano, ienibahar, ghimbir și cayenne. Amestecați timp de 3 minute până când este extrem de neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Tocat
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Așezați cartofii în oală și presărați ușor cartofii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați bulionul în oală, aduceți la fierbere, acoperiți oala și gătiți cartofii până când sunt fermi, dar fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scoateți capacul, reduceți focul la minim și adăugați în oală piureul de roșii chile roșu din blender, coriandru, suc de scoici și slănină gătită. Gustați și reglați condimentele, adăugând mai multă sare și piper după gust. (Vă rugăm să rețineți că piureul de roșii Red chile ar putea să buleze și să stropească agresiv atunci când este adăugat în oală.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bacon Gătit
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Ardei Iute Roșu
3 Linguri De Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați grupul în oală și gătiți timp de 5 minute neacoperit. Amestecați scoicile tocate, creveții și sucul de lămâie și gătiți încă 5 minute sau până când creveții sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Grouper
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Se ia de pe foc, se ornează cu coriandru și se servește imediat cu pene de var și biscuiți de stridii.Dacă aveți resturi, reîncălziți praful la foc mic și nu lăsați-l să fiarbă, altfel fructele de mare vor deveni cauciucate.
Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Sangre De Toro Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.