Red chile fructe de mare chowder este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă de la homesicktexan.blogspot.com are 51 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți ienibahar, sare și piper, cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, Supă De Fructe De Mare, și Supă De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie uscată încălzită la înălțime, prăjiți ardeii iute guajillo pe fiecare parte timp de aproximativ 10 secunde sau până când încep să pufăie. Umpleți tigaia cu suficientă apă pentru a acoperi ardeii iute. Lăsați focul până când apa începe să fiarbă și apoi opriți focul și lăsați ardeii iute să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Odată hidratat, aruncați apa de înmuiere și clătiți ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Guajillo
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se pune într-un blender.Între timp, dacă folosiți scoici proaspete, umpleți o oală suficient de mare pentru a ține scoicile cu 2 căni de apă. Când vine să fiarbă, adăugați scoicile, acoperiți oala și lăsați-le să se aburească până se deschid cojile, aproximativ 3-5 minute. Cu o lingură cu fante, scoateți scoicile din oală (aruncați scoicile care nu se deschid), aruncând lichidul de gătit. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți carnea din coji, clătiți bine pentru a îndepărta orice nisip suplimentar și tocați. Dacă utilizați scoici tocate conservate, scurgeți și clătiți bine pentru a îndepărta orice bucăți de coajă și grit.In o oală mare, gătiți slănina la foc mediu până când grăsimea este redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
3
Scoateți slănina și scurgeți-o pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Lăsați 1 lingură de grăsime de slănină în oală (rezervați restul pentru o altă utilizare) și adăugați ceapa în oală. Gatiti la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Puneți ceapa gătită și usturoiul în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați în blender conservele de roșii cu sucul lor, chipotle chile, chimen, oregano, ienibahar, ghimbir și cayenne. Amestecați timp de 3 minute până când este extrem de neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Așezați cartofii în oală și presărați ușor cartofii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați bulionul în oală, aduceți la fierbere, acoperiți oala și gătiți cartofii până când sunt fermi, dar fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Scoateți capacul, reduceți focul la minim și adăugați în oală piureul de roșii chile roșu din blender, coriandru, suc de scoici și slănină gătită. Gustați și reglați condimentele, adăugând mai multă sare și piper după gust. (Vă rugăm să rețineți că piureul de roșii Red chile ar putea să buleze și să stropească agresiv atunci când este adăugat în oală.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bacon Gătit
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ardei Iute Roșu
1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
10
Adăugați grupul în oală și gătiți timp de 5 minute neacoperit. Amestecați scoicile tocate, creveții și sucul de lămâie și gătiți încă 5 minute sau până când creveții sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Grouper
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Se ia de pe foc, se ornează cu coriandru și se servește imediat cu pene de var și biscuiți de stridii.Dacă aveți resturi, reîncălziți praful la foc mic și nu lăsați-l să fiarbă, altfel fructele de mare vor deveni cauciucate.
Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Sangre De Toro Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.