Chowder de cartofi și dublu-porumb

Chowder de cartofi și dublu-porumb
Cartofii și boabele de porumb dublu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 91 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ceapă, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cartofi cu aragaz lent și pudră dublă de porumb, Pudră de porumb și cartofi, și Chowder De Porumb De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați toate ingredientele, cu excepția laptelui evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Capac; gatiti la foc mic 6-8 ore pana cand cartofii sunt fragede. Chiar înainte de servire, creșteți căldura la o setare ridicată. Se amestecă laptele; acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când praful este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
ChowderChowder
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista