Cartofii și boabele de porumb dublu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 91 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ceapă, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cartofi cu aragaz lent și pudră dublă de porumb, Pudră de porumb și cartofi, și Chowder De Porumb De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați toate ingredientele, cu excepția laptelui evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Capac; gatiti la foc mic 6-8 ore pana cand cartofii sunt fragede. Chiar înainte de servire, creșteți căldura la o setare ridicată. Se amestecă laptele; acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când praful este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Chowder
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier