Choucroute Garni

Choucroute Garni
Choucroute Garni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 237 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, bere, fructe de ienupăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Choucroute Garni, Choucroute Garni, și Choucroute Garni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.
3
În timp ce amestecul de varză murată se gătește, tăiați carnea de porc transversal în 8 felii egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Așezați fiecare felie între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați fiecare bucată la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Înveliți ușor ambele părți ale feliilor de porc cu spray de gătit și presărați ambele părți de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați jumătate din felii de porc; saut 2 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc își pierde culoarea roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald. Repetați procedura cu feliile de porc rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
8
Serviți carnea de porc cu amestec de varză murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista