Choucroute Garni
Choucroute Garni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 237 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, bere, fructe de ienupăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Choucroute Garni, Choucroute Garni, și Choucroute Garni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.
În timp ce amestecul de varză murată se gătește, tăiați carnea de porc transversal în 8 felii egale.
Așezați fiecare felie între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați fiecare bucată la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Înveliți ușor ambele părți ale feliilor de porc cu spray de gătit și presărați ambele părți de porc cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din felii de porc; saut 2 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc își pierde culoarea roz.
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald. Repetați procedura cu feliile de porc rămase.
Serviți carnea de porc cu amestec de varză murată.