Choucroute Garni
Choucroute Garni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $5.12 pe portie. O porție conține 717 calorii, 29G de proteine, și 42G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cârnați, ulei vegetal, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Choucroute Garni, Choucroute Garni, și Choucroute Garni.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de grăsime într-o caserolă mare ignifugă la foc mediu. În loturi, adăugați șunca și coastele de rezervă și gătiți, întorcând ocazional, aproximativ 5 minute, până se rumenesc.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați ceapa în caserolă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați merele, usturoiul, boabele de piper, boabele de ienupăr, cimbru și frunzele de dafin. Se amestecă varza murată. Întoarceți șunca și coastele de rezervă în caserolă și amestecați bulionul și berea. Aduceți la foc mic. Acoperiți bine și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 2 ore.
Adăugați cartofii, împingându-i în varză murată, apoi acoperiți și continuați să gătiți timp de aproximativ 50 de minute, sau până când cartofii sunt fragede. Se condimentează cu sare și piper.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de grăsime într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați cârnații și gătiți, întorcând, aproximativ 5 minute, până se rumenesc.
Puneți lingura pe un platou și aranjați cârnații deasupra.
Se presară pătrunjel și se servește fierbinte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;