Choucroute Garni

Choucroute Garni
Choucroute Garni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $5.12 pe portie. O porție conține 717 calorii, 29G de proteine, și 42G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cârnați, ulei vegetal, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Choucroute Garni, Choucroute Garni, și Choucroute Garni.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de grăsime într-o caserolă mare ignifugă la foc mediu. În loturi, adăugați șunca și coastele de rezervă și gătiți, întorcând ocazional, aproximativ 5 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Transferați pe o farfurie.
3
Adăugați ceapa în caserolă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați merele, usturoiul, boabele de piper, boabele de ienupăr, cimbru și frunzele de dafin. Se amestecă varza murată. Întoarceți șunca și coastele de rezervă în caserolă și amestecați bulionul și berea. Aduceți la foc mic. Acoperiți bine și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Adăugați cartofii, împingându-i în varză murată, apoi acoperiți și continuați să gătiți timp de aproximativ 50 de minute, sau până când cartofii sunt fragede. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de grăsime într-o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați cârnații și gătiți, întorcând, aproximativ 5 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
8
Puneți lingura pe un platou și aranjați cârnații deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
9
Se presară pătrunjel și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista