Chorizo și tocană de linte

Chorizo și tocană de linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 482 calorii, 27G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați linte, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este bine. Încercați Meat Lite: tocană de linte, Kale și Chorizo, Supa de linte alba cu crema de chorizo si boia de ardei-supa de linte aux blondes avec chorizo et CR inktime au paprika, și Tocană de vară indiană: dovlecei de Butternut, nucă de cocos și tocană de linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul și se gătește până devine maro auriu, aproximativ 45 de secunde.
Adăugați cârnații chorizo; gătiți și amestecați până când cârnații se sfărâmă și încep să se rumenească, aproximativ 4 minute. Se amestecă țelina și se gătește până când țelina se înmoaie, aproximativ 4 minute mai mult.
Se toarnă orice exces de grăsime din cârnați, apoi se adaugă lintea și apa. Condimentează cu turmeric, pudră de curry și chimen. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când lintea este fragedă, aproximativ 40 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.