Chorizo și pui umplut cu pătlagină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chorizo și pui umplut cu pătlagină. O porție conține 395 calorii, 42G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,37 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, poblano chile, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Rulade De Pui Și Șuncă Umplute Cu Pătlagină, Pui Umplut Cu Pătlagină Cu Sos De Tamarind, și Burger cu chipsuri de Chorizo, Avocado și pătlagină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și pătlagina; gatiti 3 minute sau pana se rumenesc usor.
Adăugați chorizo, poblano, chimen, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; gatiti 4 minute sau pana cand patlagina este foarte moale.
Așezați amestecul de pătlagină într-un castron; se pasează cu o furculiță. Se răcește 10 minute.
Feliați fiecare sân pe jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând pieptul plat.
Așezați fiecare jumătate de sân între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați puiul cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper.
Împărțiți amestecul de pătlagină în 4 porții egale; lingurați fiecare porție în jos în centrul fiecărei jumătăți de sân, lăsând o margine de 1/2 inch la fiecare capăt. Îndoiți părțile peste umplutură.
Așezați o foaie lungă de 2 picioare de folie de plastic rezistentă pe o suprafață de lucru cu 1 latură lungă atârnată peste marginea tejghelei cu 2 inci.
Așezați o jumătate de sân umplut, cu cusătura în jos, la capătul cel mai îndepărtat de dvs. și rotiți strâns sânul spre dvs., la modă cu jeleu. Răsuciți capetele în direcții opuse pentru a forma un cilindru. Legați folia de plastic în noduri strânse de jumătatea sânului de la fiecare capăt. Tăiați excesul de folie aproape de nod.
Așezați o a doua foaie lungă de 2 picioare de folie de plastic rezistentă pe suprafața de lucru; așezați puiul rulat pe folie și repetați procedura. Repetați cu jumătățile de piept de pui rămase.
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-un vas mare; adăugați pui. Simmer 15 minute (nu fierbe), întorcându-se ocazional.
Scoateți din apă și lăsați să stea 10 minute înainte de a desface și tăia în felii groase de 1/2 inch.
Se servește cu salsa; se presară coriandru tocat.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.