Chorizo și lasagna Polenta

Chorizo și lasagna Polenta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chorizo și Polenta Lasagnan. Această rețetă servește 6 și costă 2,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 491 calorii, 26g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, pudra de chili, untul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chorizo și lasagna Polenta, Chorizo și lasagna Polenta, și Creveți Chorizo pe mămăligă cu brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Faceți polenta: aduceți bulionul de pui la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați mămăliga și bateți până se încorporează complet, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Se presară cu 1/2 linguriță de sare; acoperiți și gătiți la foc mediu, 5 până la 6 minute. Finalizați prin plierea în untul topit. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Faceți sosul chorizo: înveliți o tigaie mare cu uleiul de măsline și puneți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până aproape translucid, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați carnea de porc măcinată și rumeniți 4 până la 5 minute, despărțindu-l cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
7
Adăugați ardeiul, usturoiul granulat, pudra de ceapă, pudra de chili și chimenul și presărați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti inca 1 minut pentru a praji condimentele, apoi adaugati otetul, usturoiul tocat si rosiile. Se fierbe până când sosul se îngroașă și se reduce, aproximativ 15 minute. Gustați și condimentați încă o dată cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
UmărUmăr
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Faceți lasagna: spălați, scurgeți și feliați fin ciorba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
9
Încălziți uleiul de măsline și usturoiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ciorba și sotati 3 până la 4 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Scurgeți într-un colizor și stoarceți orice exces de umiditate.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
11
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt oval de 9 inci sau pătrat de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se toarnă jumătate din polenta în vas și se întinde uniform. Se acoperă cu jumătate din sosul chorizo și toată ciorba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Chard ElvețianChard Elvețian
13
Se presară cu jumătate din fiecare brânză. Se acoperă uniform cu polenta rămasă, apoi sosul chorizo rămas și în final brânza rămasă. Acoperiți cu folie de aluminiu, așezați vasul pe o tavă și coaceți 30 de minute. Porniți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
14
Scoateți folia și fierbeți până când brânza este aurie și bulbucată, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
15
Lăsați să stea 25 de minute înainte de servire.
16
Sursă foto: Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista