Chorizo tocană cu Kale

Chorizo tocană cu Kale
Chorizo Stew cu Kale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 1012 calorii, 45g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi cu amidon, boia de ardei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Chorizo, Tocană De Kale Și Năut, Tocană picantă de Halibut cu Chorizo și Kale, și Meat Lite: tocană de linte, Kale și Chorizo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală de supă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați chorizo și faceți 2 până la 3 minute, apoi îndepărtați-o pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3
Se adaugă cartofii, se presară cu sare și piper și se gătește parțial acoperit până se rumenesc ușor, câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Adăugați ardeiul, usturoiul, frunzele de dafin și ceapa și gătiți încă 5 minute amestecând ocazional. Îndepărtați varza în oală, apoi adăugați stocul, roșiile și năutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați chorizo înapoi în oală. Aduceți supa la foc mic și gătiți timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se servește cu rulourile portugheze stropite cu puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Obțineți lista de cumpărături a lui Rachael pentru rețetele acestui episod aici.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista