Chorizo picant și orez cu creveți pentru 2

Chorizo picant și orez cu creveți pentru 2
Rețeta Spicy Chorizo & Shrimp Rice For 2 se poate face în aproximativ 30 de minute. Pentru 2,69 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 459 de calorii, 28 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Mergeți la magazin și luați ceapă, frunze de țelină, cârnați măcinați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 50%. Rețete similare includ orez picant cu chorizo și creveți, orez cu chorizo și creveți (Arroz con Chorizo Y Camarones) și tocană picant cu chorizo cu creveți.

Instrucțiuni

1
Se sfărâmă chorizo într-o tigaie mică; adăugați tomate. Gatiti la foc mediu timp de 6-8 minute sau pana cand carnea este complet gatita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se adauga orezul, ceapa, frunzele de telina, morcovul, pudra de usturoi si piperul; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paine Pentru Sandvici, Prajita Si MaruntitaPaine Pentru Sandvici, Prajita Si Maruntita
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Adăugați bulion; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă creveții; acoperiți și gătiți încă 5 minute sau până când creveții devin roz și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Se presară cu brânză și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții pot fi combinați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Caves Caves Roger Goulart Gran Reserva cu 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile folosite la producerea cavalor sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de învechire minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele aflate în învechire sunt supuse tehnicii déplacé, care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, peste mai mult de 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este un cava delicat, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice. Blend: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista