Chorizo De Casă
Chorizo de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă $1.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare kosher, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Chorizo De Casă, Chorizo De Casă, și Cârnați Chorizo De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați carcasa în apă rece timp de 30 de minute pentru a se înmuia, apoi treceți apa prin ea pentru a îndepărta excesul de sare și verificați dacă există scurgeri. (Puteți cumpăra carcase de la majoritatea Măcelarilor.)
Scoateți semințele din chipotles și tocați fin într-un robot de bucătărie cu usturoiul, oțetul și tequila.
Tăiați orice piele argintie de pe fundul de porc, apoi tăiați-o în bucăți de 3 inci.
Măcinați carnea de porc într-o mașină de tocat carne (sau mixer cu un atașament de măcinat) cu o matriță de 316 inci. Folosiți tubul de alimentare pentru a împinge ușor carnea.
În primul rând, "de-bling" (scoate-ți inelele!); vă veți amesteca cu mâinile.
Puneți jumătate din carnea măcinată într-un castron mare, acoperiți cu jumătate din amestecul de condimente și jumătate din amestecul de usturoi-oțet, apoi adăugați restul de carne, condimente și amestec de usturoi.
Combinați totul cu mâinile; este cel mai bun mod de a vă asigura că toată carnea este condimentată.
Scoateți matrița din râșniță și atașați tubul de umplutură pentru cârnați, apoi glisați întreaga carcasă pe tub, lăsând suficient la capăt pentru a lega într-un nod strâns.
Cu mixerul scăzut, introduceți ușor amestecul de cârnați în tub, folosind o mână pentru a ghida carcasa la viteza potrivită; aveți grijă să nu supraîncărcați sau să rupeți carcasa.
Opriți mixerul după ce obțineți aproximativ 3 până la 4 picioare de cârnați și tăiați și legați carcasa. Retie carcasa de pe tubul de umplutură și continuați să faceți cârnații rămași. Prindeți și apoi răsuciți bucățile lungi de cârnați la fiecare 8 centimetri pentru a forma legături.
Așezați cârnații legați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și refrigerați peste noapte pentru a se usca.
Preîncălziți o parte a unui grătar la mediu-înalt și cealaltă la scăzut. Ungeți ușor grătarul cu ulei, apoi grătați cârnații până se rumenesc pe toate părțile, 6 până la 8 minute. Treceți la foc mic și continuați grătarul până când sunt gătite, încă 5 până la 7 minute.
Fotografie de James Baigrie