Chorizo De Casă

Chorizo De Casă
Chorizo de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă $1.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare kosher, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Chorizo De Casă, Chorizo De Casă, și Cârnați Chorizo De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți carcasa.
2
Înmuiați carcasa în apă rece timp de 30 de minute pentru a se înmuia, apoi treceți apa prin ea pentru a îndepărta excesul de sare și verificați dacă există scurgeri. (Puteți cumpăra carcase de la majoritatea Măcelarilor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
3
Amestecați chilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
4
Scoateți semințele din chipotles și tocați fin într-un robot de bucătărie cu usturoiul, oțetul și tequila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
TequilaTequila
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Se taie carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Tăiați orice piele argintie de pe fundul de porc, apoi tăiați-o în bucăți de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
7
Grind carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Măcinați carnea de porc într-o mașină de tocat carne (sau mixer cu un atașament de măcinat) cu o matriță de 316 inci. Folosiți tubul de alimentare pentru a împinge ușor carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Condimentează carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
În primul rând, "de-bling" (scoate-ți inelele!); vă veți amesteca cu mâinile.
1
Puneți jumătate din carnea măcinată într-un castron mare, acoperiți cu jumătate din amestecul de condimente și jumătate din amestecul de usturoi-oțet, apoi adăugați restul de carne, condimente și amestec de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați totul cu mâinile; este cel mai bun mod de a vă asigura că toată carnea este condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Filetați carcasa.
4
Scoateți matrița din râșniță și atașați tubul de umplutură pentru cârnați, apoi glisați întreaga carcasă pe tub, lăsând suficient la capăt pentru a lega într-un nod strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5
Umple carcasa.
6
Cu mixerul scăzut, introduceți ușor amestecul de cârnați în tub, folosind o mână pentru a ghida carcasa la viteza potrivită; aveți grijă să nu supraîncărcați sau să rupeți carcasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Formați legăturile.
8
Opriți mixerul după ce obțineți aproximativ 3 până la 4 picioare de cârnați și tăiați și legați carcasa. Retie carcasa de pe tubul de umplutură și continuați să faceți cârnații rămași. Prindeți și apoi răsuciți bucățile lungi de cârnați la fiecare 8 centimetri pentru a forma legături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Așezați cârnații legați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și refrigerați peste noapte pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Grătați cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Preîncălziți o parte a unui grătar la mediu-înalt și cealaltă la scăzut. Ungeți ușor grătarul cu ulei, apoi grătați cârnații până se rumenesc pe toate părțile, 6 până la 8 minute. Treceți la foc mic și continuați grătarul până când sunt gătite, încă 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Fotografie de James Baigrie
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții20
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista