Chorizo Crusted Cod și fasole cu pesto de rucola
Chorizo Crusted Cod și fasole cu pesto de rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 797 calorii. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână rucola, busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați File de Halibut crustat cu Pesto de rucola, Salată De Rucola Cu Fasole Albă Și Pesto, și Mazăre și fasole verde cu pesto de rucola-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați grătarul cuptorului în poziția inferioară din mijloc. Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Puneți usturoiul, rucola, Pecorino și 1/4 cană de ulei de măsline într-unprocesor de alimente și procesați până se formează o pastă aspră. Condimentează după gust cu sare și piper.
Condimentează codul cu sare și piper.
Puneți feliile subțiri de chorizo pe partea superioară a fiecărui File ca solzii de pe un pește.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește. Așezați cu grijă peștele (cu solzii de chorizo în sus) în tigaie. Gatiti 2 minute pe plita, apoi transferati la cuptor pana cand pestele este fiert, 10-12 minute.
Scoateți peștele din tigaie și lăsați-l deoparte.
Adăugați fasole și 1 lingură de apă în tigaie și încălziți la foc mediu până când apa se evaporă și fasolea este caldă. Se amestecă pesto. La farfurie, faceți un pat de fasole pesto și acoperiți cu peștele chorizo.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.