Chorizo, ciuperci și ceapă Queso

Chorizo, ciuperci și ceapă Queso
Chorizo, ciuperci și ceapă Queso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 197 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chorizo mexican, brânză monterey jack, brânză oaxacan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chorizo ciuperci Queso Dip {vineri cu Rachael Ray}, Queso Fundido con Chorizo Verde Y Rajas (brânză topită cu Chorizo verde și fâșii de piper prăjit), și Chorizo Queso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați brânza într-un castron mediu și aruncați cu amidon de porumb până când este acoperit uniform. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți chorizo într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Gatiti, despartindu-va cu o lingura de lemn, pana la fiert, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ceapa și ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat și ciupercile s-au redus în dimensiune, aproximativ 7 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se amestecă în lapte evaporat, răzuire partea de jos a tigaie pentru a elibera orice fond, și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și adăugați brânză. Se amestecă constant până când brânza este topită și netedă. Se amestecă cilantro și coaja de tei. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați într-un castron și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista