Chorizo, ciuperci și ceapă Queso
Chorizo, ciuperci și ceapă Queso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 197 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chorizo mexican, brânză monterey jack, brânză oaxacan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chorizo ciuperci Queso Dip {vineri cu Rachael Ray}, Queso Fundido con Chorizo Verde Y Rajas (brânză topită cu Chorizo verde și fâșii de piper prăjit), și Chorizo Queso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați brânza într-un castron mediu și aruncați cu amidon de porumb până când este acoperit uniform. Pune deoparte.
Puneți chorizo într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Gatiti, despartindu-va cu o lingura de lemn, pana la fiert, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa și ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat și ciupercile s-au redus în dimensiune, aproximativ 7 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Se amestecă în lapte evaporat, răzuire partea de jos a tigaie pentru a elibera orice fond, și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și adăugați brânză. Se amestecă constant până când brânza este topită și netedă. Se amestecă cilantro și coaja de tei. Condimentează cu sare după gust.
Transferați într-un castron și serviți imediat.