Chorizo, carne de porc și sandwich cu piper Poblano

Chorizo, carne de porc și sandwich cu piper Poblano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chorizo, carne de porc și sandwich cu piper Poblano. Această rețetă servește 4. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1002 calorii, 42G de proteine, și 74G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Un amestec de rulouri portugheze, sare și piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandwich cu ou prăjit cu Chorizo și Poblano, Cotlet De Porc Dezosat Cu Sos De Ardei Tomatillo Și Poblano, și Cotlete de porc în stil spaniol cu Chorizo și sos de ardei roșu prăjit și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare până abia începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați chorizo, poblanos și ceapă și gătiți, amestecând, până când grăsimea se face și chipsurile de chorizo ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
ChipsChips
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați boia afumată, usturoiul și coaja de lămâie și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Transferați amestecul în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaia goală acum și încălziți până abia începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați carne de porc măcinată, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, amestecând și rupând carnea de porc ocazional, până când nu mai este roz, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Creșteți căldura la mare și adăugați amestecul de chorizo și sucul de lămâie. Gatiti, amestecand, pana se combina bine si usor crocant, 3 pana la 4 minute. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sezonul GoyaSezonul Goya
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
8
Transferați amestecul în castron și cort cu folie pentru a vă menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Întindeți părțile despicate ale rulourilor cu maioneză. O rolă împărțită la un moment dat, gătiți în tigaia Acum goală până devine aurie, aproximativ 2 minute; transferați pe foaia de copt. Repetați cu rulourile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Împărțiți umplutura uniform între rulouri și presărați cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
11
Servește.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista