Chorizo & piper lasagne

Chorizo & piper lasagne
Chorizo & pepper lasagne ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 669 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $18.35 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ou, ceapă, carton passata și ardei value pack. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 127 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Queso Fundido con Chorizo Verde Y Rajas (brânză topită cu Chorizo verde și fâșii de piper prăjit), Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco ), și Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi).

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adâncă sau wok, apoi gătiți ceapa timp de 5-10 minute sau până când încep să se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați chorizo, ardei și niște condimente și gătiți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4
Se toarnă passata cu 150 ml apă, apoi se acoperă și se gătește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PasataPasata
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
5
Între timp, bateți fromage frais și oul cu brânza, apoi condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Puneți o treime din amestecul de sos de roșii în baza unui vas adânc de lasagne. Puneți 3 foi de lasagne într-un singur strat deasupra, apoi acoperiți cu încă un al treilea sos și încă 3 foi de lasagne. Acoperiți cu restul de sos și foi, apoi turnați sosul de brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
7
Coaceți timp de 40-50 de minute până când toppingul este setat și începe să se coloreze.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Se servește presărat cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Lasagna poate fi asociată cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc cu nota de plată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista