Chole (Chana) Masala

Chole (Chana) Masala
Chole (Chana) Masala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 433 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, iaurt, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ chole-cum se face Chole masalan sau Chana masala, ușor chole, ușor Chole masalan sau punjabi Chana masala, și Chana masalan sau punjabi chole masala / ușor chana masala.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați semințele de chimen și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
3
Adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și ardeii iute și condimentați cu sare kosher. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa s-a inmuiat, aproximativ 6 minute.Între timp, puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste un castron mediu. Se strecoară roșiile și se rezervă sucurile. Tăiați gros roșiile în bucăți de 1 inch; pune deoparte.Când ceapa s-a înmuiat, adăugați garam masala, coriandrul, sarea măsurată și turmericul în tigaie și amestecați pentru a acoperi amestecul de ceapă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
SareSare
CoriandruCoriandru
TomateTomate
TurmericTurmeric
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
BolBol
4
Adăugați roșiile tocate, sucurile rezervate, nautul și apa. Se amestecă pentru a se combina, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei și se aduce la foc mic. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când aromele s-au contopit și sosul s-a îngroșat ușor, aproximativ 20 minutes.To serviți: lingurați chole masala peste orez aburit, stropiți-l cu melasă de rodie și acoperiți-l cu iaurt simplu, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Iaurt SimpluIaurt Simplu
Orez FiertOrez Fiert
NăutNăut
TomateTomate
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți cu naan sau chapatis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista