Chole (Chana) Masala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 433 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, iaurt, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ chole-cum se face Chole masalan sau Chana masala, ușor chole, ușor Chole masalan sau punjabi Chana masala, și Chana masalan sau punjabi chole masala / ușor chana masala.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați semințele de chimen și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
3
Adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și ardeii iute și condimentați cu sare kosher. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa s-a inmuiat, aproximativ 6 minute.Între timp, puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste un castron mediu. Se strecoară roșiile și se rezervă sucurile. Tăiați gros roșiile în bucăți de 1 inch; pune deoparte.Când ceapa s-a înmuiat, adăugați garam masala, coriandrul, sarea măsurată și turmericul în tigaie și amestecați pentru a acoperi amestecul de ceapă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Sare
Coriandru
Tomate
Turmeric
Ardei Iute
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Tigaie
Bol
4
Adăugați roșiile tocate, sucurile rezervate, nautul și apa. Se amestecă pentru a se combina, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei și se aduce la foc mic. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când aromele s-au contopit și sosul s-a îngroșat ușor, aproximativ 20 minutes.To serviți: lingurați chole masala peste orez aburit, stropiți-l cu melasă de rodie și acoperiți-l cu iaurt simplu, dacă doriți.
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.