Ciocolata Mocha Mousse Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă servește 12. Un amestec de ouă, ulei vegetal, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Mocha Torte, Mousse De Ciocolată Torte, și Mousse De Ciocolată Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă.) Pulverizați două tigăi de tort de 9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, smântână, ulei și ouă cu mixerul electric la viteză mică până la umezire, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă 3/4 cană de migdale măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Smântână
Amestec De Tort
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se toarnă în tigăi.
4
Coaceți 33 până la 41 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
5
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Puneți la frigider straturile cu 45 de minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
6
Între timp, puneți ciocolata într-un castron mediu. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți frisca doar până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
7
Se toarnă smântână fierbinte peste ciocolată; lăsați să stea până când amestecul este topit și neted când este agitat. Folosind măturică, bate în praf de espresso și zahăr. Refrigerați amestecul de ciocolată 1 oră, amestecând ocazional, până la rece. Bateți amestecul de ciocolată rece cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Ciocolata
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
8
Tăiați fiecare strat de tort orizontal în 2 straturi. (Pentru a tăia, marcați partea tortului cu scobitori și tăiați cu un cuțit lung și subțire.) Pe placa de servire, Așezați 1 strat de tort de jos, tăiat cu fața în sus, îngheț deasupra cu aproximativ o pătrime din mousse. Repetați cu al doilea și al treilea strat. Se acoperă cu stratul de tort rămas și mousse.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuțit
9
Presărați migdale feliate în jurul marginii superioare a tortului. Dați la frigider cel puțin 30 de minute sau până când este suficient de ferm pentru a tăia ușor înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider.