Chocolate Chunk-Tort De Cafea Cu Scorțișoară
Chocolate Chunk - tortul de cafea cu scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 32 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 249 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de vanilie, scorțișoară măcinată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Chocolate Chunk-Tort De Cafea Cu Scorțișoară, Chocolate Chunk-Tort De Cafea Streusel, și Tort de cafea cu smântână cu vârtej de scorțișoară de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se amestecă ciocolată, nuci pecan, 2/3 cană de zahăr și scorțișoară; pus deoparte.
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Bateți untul și restul de 1-1 / 3 căni de zahăr într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă în vanilie.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu smântâna, bătând după fiecare adăugare până se omogenizează bine. Puneți jumătate din aluat în tigaie unsă de 13x9 inci; acoperiți cu jumătate din amestecul de ciocolată. Repetați straturile.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar.
Tăiați în 32 de pătrate pentru a servi.