Chocolate Chunk-Tort De Cafea Cu Scorțișoară
Chocolate Chunk-Cinnamon Coffee Cake ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 225 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, unt, praf de copt calumet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chocolate Chunk-Tort De Cafea Streusel, Tort De Cafea Cu Smântână Cu Vârtej De Scorțișoară De Ciocolată, și Tort de cafea cu banane cu scorțișoară-Streusel cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Combinați ciocolata, nucile, scorțișoara și 2/3 cană de zahăr; pus deoparte.
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Bateți untul și zahărul rămas într-un castron mare cu mixerul până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă în vanilie. Bateți în amestecul de făină alternativ cu smântână.
Se toarnă jumătate din aluat într-o tigaie de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit; acoperiți cu jumătate din amestecul de ciocolată. Repetați straturile.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.