ChocoFlan
ChocoFlan ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție conține 245 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de sos de caramel mexican, topping rece biciuit, brânză cremă philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 21%. Încercați Chocoflan, ChocoFlan, și ChocoFlan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 grade F.
Se toarnă sosul de caramel într-o tigaie cu tub canelat de 12 căni pulverizată cu spray de gătit. Amestecați laptele evaporat, crema de brânză, 4 ouă, vanilia și zahărul în blender până se omogenizează.
Bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle rămase cu mixerul până la amestec.
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Se toarnă peste caramel în tigaie tub; amestec ușor polonic flan peste aluat tort. Acoperiți tigaia cu folie pulverizată cu spray de gătit, pulverizată cu fața în jos.
Așezați în tigaie mai mare.
Adăugați suficientă apă în tigaia mai mare pentru a ajunge la jumătatea părții tubului.
Coaceți 1-1 / 2 ore sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe grătar. La frigider 2 ore. Slăbiți desert din partea de tigaie; invertit pe placa.
Serviti desert acoperit cu bici rece.