Choc-ou lollies
Choc-ou acadele ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 82 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 465 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 36 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți stropi, ciocolată, ciocolată bar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 53%. Încercați Choc-ou lollies, Chilli chocolate egg lollies, și Înghețată de budincă de banane Choc-a-block pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răsturnați orezul crud într-o formă adâncă de tort și acoperiți partea superioară cu folie alimentară (astfel încât să puteți recicla orezul după!).
Zdrobiți brownies-urile într-un robot de bucătărie și dollop în ciocolata neagră topită. Whizz până se amestecă bine. Scoateți tbsp-urile din amestec și rotiți-le în forme de ou între mâini. Împingeți ușor un băț sau o frigăruie în aproximativ jumătate, introduceți orezul pentru a vă ridica și răciți timp de 2-3 ore până când este cu adevărat ferm.
Topiți ușor ciocolata albă într-un castron peste o tigaie cu apă abia fierbinte (sau într-un cuptor cu microunde la foc mic), apoi scoateți focul și lăsați să se răcească timp de 1-2 minute pentru a se îngroșa ușor. Unul câte unul, înmuiați ouăle de ciocolată în ciocolata albă pentru a acoperi, apoi lăsați excesul să picure înapoi în vasul de ciocolată. Stați lollies în forma de tort umplută cu orez. Răsturnați stropii în boluri mici, apoi înmuiați ouăle, rostogolindu-le ușor și acoperindu-le. Se răcește din nou timp de 1-2 ore, sau peste noapte, până când ciocolata este foarte tare și setată.
Nibble lollies așa cum sunt, sau dacă sunt pentru o vânătoare de ouă, înfășurați-le în pătrate mici de celofan, adunându-l în jurul bățului de sub ou și legând cu o panglică frumoasă.