Chipsuri proaspete de porumb prăjit cu salsa Tomatillo

Rețeta chipsuri proaspete de porumb prăjit cu Salsan Tomatillo este gata în aproximativ 27 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 164 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de tomatillos, jalapeno, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mini tortilla cu ciuperci de porumb și salsa Tomatillo proaspătă, Chipsuri condimentate și salsa Tomatillo prăjită, și Salsa tomatillo-Mango prăjită cu chipsuri de Tortilla condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert și adăugați tomatillos, jalapeno, ceapă, usturoi și 1 lingură de sare. Reduceți căldura și fierbeți ușor timp de 5 până la 10 minute până când tomatillos sunt moi, dar nu au izbucnit.
Scurgeți și rezervați lichidul de gătit.
Adăugați legumele fierte într-un blender cu frunzele de coriandru și sucul de lămâie. *
Se toarnă 1/4 cană din lichidul de gătit rezervat și se prelucrează într - un piure grosier - aveți grijă când procesați lichidul fierbinte, deoarece acesta se va extinde-deci asigurați-vă că țineți ferm capacul. Gustați și reglați condimentele cu mai mult cilantro, suc de lămâie sau sare în funcție de preferință.
Pregătiți chipsuri de porumb. Preîncălziți uleiul la 375 grade F.
Tăiați tortilele în pene mari și prăjiți adânc în loturi până devin aurii și crocante, aproximativ 1 până la 2 minute. Condimentează imediat cu sare, astfel încât să se lipească și servește chipsuri calde cu salsa tomatillo.
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Așezați un prosop peste partea superioară a mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați la viteză mare până la netezire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.