Chipsuri Individuale De Rubarbă
Chipsurile individuale de rubarbă sunt un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, amidon de porumb, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, care nu este atât de super. Încercați Chipsuri Individuale De Mere, Chipsuri Individuale De Pere, și Chipsuri Individuale De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, rubarba și amidonul de porumb într-un castron mare.
Se lasă să stea, amestecând ocazional, până se dizolvă zahărul și amidonul de porumb, aproximativ 10 minute.
Faceți topping: ovăz puls, zahăr brun, făină, scorțișoară și unt în robotul de bucătărie până când sunt bine combinate (bucățile nu trebuie să fie mai mari decât mărimea mazării).
Lingura de fructe în 6 6-oz. ramekins. Împrăștiați topping uniform peste umplutură.
Așezați ramekins pe foaia de copt căptușită și coaceți până când fructele clocotesc și toppingul se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Transferați în grătar pentru a se răci.
Serviți cald și acoperit cu frișcă, dacă doriți.