Chipsuri din dantelă de miere umplute cu cremă de portocale
Nevoie de o desert vegetarian? Chipsurile din dantelă cu miere umplute cu cremă portocalie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 141 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Miere Susan Dantelă Chipsuri, Miere Migdale Dantelă Chipsuri, și Semilune Umplute Cu Cremă De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță medie, topiți untul cu miere la foc mediu.
Adăugați zahăr și sare și amestecați până se combină bine.
Adăugați făină și continuați să bateți până nu rămân bulgări.
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.
Aliniați 2 foi de copt cu margini plate cu hârtie pergament. Lingura 1 linguriță. amestec de miere pe foi de aproximativ 4 in. în afară (se vor răspândi foarte mult).
Coaceți până când apar maro auriu închis și găuri mici, timp de 10 până la 12 minute. Păstrați cuptorul pornit.
Lăsați să se răcească pe tavă până când începe să se întărească, 2 până la 3 minute. În timp ce cookie-urile se răcesc, folosiți un cuțit pentru a separa cookie-urile care s-au topit împreună și pentru a modela fiecare într-un cerc. Lucrând în loturi de 3 sau 4, îndepărtați cu grijă prăjiturile de pe hârtie și formați-le într-o formă de cilindru mic în jurul mânerului unei linguri de lemn, ținând până la fermitate (câteva secunde) și alunecând când este rece. Dacă cookie-urile se întăresc înainte de a le putea modela, puneți foaia de copt înapoi în cuptor pentru a se încălzi ușor, aproximativ 1 minut.
Bateți împreună smântâna, zahărul și coaja până se formează vârfuri ferme. Umpleți o pungă mare de plastic resigilabilă cu cremă, apoi tăiați un 1/4-in. gaură în 1 colț. Puneți crema în cilindrul cookie de la fiecare capăt.
Faceți înainte: până la 1 zi; depozitați etanș.